Keuze steigerhouten tafel

STEL JE EIGEN STEIGERHOUTEN TAFEL SAMEN

De steigerhouten tafel is in verschillende vormen verkrijgbaar. Kies hieronder welke vorm u graag zou willen bestellen. In de vervolgstappen kiest u de overige specificaties.

RECHTHOEKIG TAFELBLAD

Tafel Anno

ROND TAFELBLAD

Steigerhouten tafel rond

OVAAL TAFELBLAD

Steigerhout ovaal

Steigerhouten tafel op maat | Voordeeltafels.nl

Steigerhout is een materiaal dat in de laatste jaren steeds vaker wordt gebruikt voor tafels of ander meubilair. Doordat een steigerhouten plank vaak jaren in de steigers heeft gelegen voordat het een tafel werd zijn gebruikerssporen goed zichtbaar. Deze gebruikerssporen maken een geleefde en karakteristieke uitstraling. Steigerhouten tafels geven karakter aan je interieur door de stoere look. Voordeeltafels.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van steigerhouten tafels. Wilt u een steigerhouten tafel op maat? Dan bent u bij Voordeeltafels.nl aan het juiste adres. Wij maken steigerhouten tafels, denk maar aan een steigerhouten eettafel, maar ook salontafels, bijzettafels en buiten tafels zijn bij ons verkrijgbaar in steigerhout! Wilt u een steigertafel kopen zonder zelf samen te stellen? Dan kunt u terecht in onze webshop. Ook bent u altijd welkom in onze 800m² ruime showroom. De koffie staat voor u klaar!

Mogelijkheden steigerhouten tafels

Bij Voordeeltafels.nl kunt u een steigerhouten tafel op maat laten maken in onze maatwerk configurator. Daar heeft u keuze uit verschillende tafelbladen in verschillende vormen en kleuren. Zo heeft u niet alleen de keuze om te kiezen voor een rechthoekig tafelblad, maar ook voor een rond steigerblad of een ovaal steigerblad. Daarnaast zijn er nog verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw steigerhouten tafel. Tot slot kiest u een onderstel naar keuze. Zo stelt u eenvoudig en snel uw eigen steigertafel op maat samen! Een steigertafel kopen bij Voordeeltafels.nl is kiezen voor kwaliteit! Het hout dat wij gebruiken voldoet aan onze kwaliteitseisen en wordt zorgvuldig met passie voor u gemaakt. De tafelbladen van de steigerhouten eettafels worden in onze werkplaats bewerkt doormiddel van schaven en schuren, net zo lang totdat het een glad en splintervrij tafelblad wordt. Uw steigerhouten tafel op maat is een kwalitatief goed product dat met passie is gemaakt op ambachtelijke Twentse wijze.

Steigertafel kopen bij Voordeeltafels.nl

Wilt u een steigertafel kopen of bent u op zoek naar andere soorten tafels? Bij Voordeeltafels.nl hebben wij een groot assortiment aan tafels van verschillende soorten hout. Naast steigerhouten eettafels hebben wij ook kasten en ander meubilair waarmee u uw interieur compleet maakt! U kunt in onze webshop steigerhouten tafels bestellen maar ook een steigerhouten tafel op maat samenstellen. Heeft u vragen over onze producten? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Heeft u een tafel gezien en wilt u dat wij deze maken? Maak een foto en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Uw wensen staan bij ons centraal! Daarnaast is onze showroom vijf dagen per week geopend voor u om inspiratie op te doen en ons grote aanbod steigerhouten tafels te bekijken in het echt. Voordeeltafels.nl, wij realiseren uw wens op het gebied van steigerhouten tafels op maat!