Levering en retouren

Levering en retouren

Voordeeltafels bezorgt alle producten bij u thuis. Grote tafels worden niet ter plaatse gemonteerd, dit is zelf zeer makkelijk te doen door de bijgeleverde schroeven. Kleine tafels, salontafels, kasten zijn gemonteerd door ons zelf. Levering is tot aan de eerste deur begane grond. Indien er een lift aanwezig waar de goederen inpassen worden de goederen ook boven geplaatst. Het los leveren van tuin- en buitenartikelen is in overleg mogelijk.

Wij bezorgen door heel Nederland, Belgie en Duitsland. Bezorgen in Nederland is gratis. Bestellingen in Duitsland en België zullen wij u per meubelstuk 90,- rekenen. Bezorgen op de Waddeneilanden is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

In de week voorafgaande aan de leverweek nemen wij contact met u op over de specifieke leverdatum. Ook wordt het dagdeel (morgen of middag) genoemd waarop wij verwachten bij u te arriveren. Helaas is het onmogelijk een precies tijdstip te noemen. Er is echter wel een mogelijkheid dat onze chauffeur een half uur voor aankomst telefonisch contact met u opneemt. Wilt u hiervan gebruik maken, geef dit dan even aan ons door.

Afhalen van uw bestelling in Almelo is natuurlijk ook mogelijk. Wij nemen contact op zodra uw meubel klaar staat.

Retour

Omdat de meeste meubelen op maat worden gemaakt is het niet altijd mogelijk om deze te retourneren. Voor retourneren dienen wij per mail binnen 8 dagen een bericht te ontvangen met de betreffende klacht. Bijgeleverd dient te de aankoopbon en de betreffende foto’s van het product, minstens 50cm afstand houden bij het nemen van de foto.