Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Door de door u gekozen artikelen bij Voordeeltafels te bestellen geeft u te kennen dat u met deze algemene voorwaarden akkoord gaat. De algemene voorwaarden van Voordeeltafels vindt u hieronder.

1. Prijzen
We ontwerpen en laten de meubels zelf maken, er is geen tussenhandel en hierdoor kunnen we alles scherp prijzen. Voor de gevolgen van eventuele typefouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voordeeltafels behoudt zich het recht eventueel prijzen te wijzigen.

2. Betaling
Via de website kunt u bij ons meubelen bestellen. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Het is mogelijk om uw bestelling bij aflevering te betalen. Wij accepteren hiervoor alleen contante betalingen. U kunt ook uw bestelling direct afrekenen. Zodra de betaling volledig heeft voldaan sturen wij u via de email een officiële opdrachtbevestiging. Deze dient u goed door te nemen en eventuele aanpassingen of correcties tevens via de email aan ons kenbaar te maken binnen 8 dagen na besteldatum. Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen gaan wij met de productie van start. U kunt ook telefonisch, of fysiek een tafel bestellen. Hiervoor geldt hetzelfde proces. Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen gaat het productieproces van start.

3. Aflevering
Voordeeltafels bezorgt GRATIS door heel Nederland bij u thuis (m.u.v. De Waddeneilanden). U krijgt tijdig bericht van ons wanneer het product bij u wordt thuisbezorgd. Hiervoor wordt met u een afspraak gemaakt wanneer het u uitkomt.

4. Levertijden
Levering verschilt per product. Standaard collectie : 1 – 4 weken. Maatwerk: 1-6 weken. Projecten: In overleg
Dit zijn altijd levertijden bij benadering. U kunt contact opnemen met Voordeeltafels om zich te laten informeren over de levertijden van het bestelde product.

5. Annuleringen/ retouren
Uiteraard doen wij er alles aan om u tevreden te stellen, mocht u desondanks toch uw bestelling willen annuleren of retourneren dan kunt u aanspraak maken op uw herroepingsrecht/retourrecht binnen 7 dagen vanaf de dag van levering. Het retourrecht is uitsluitend van toepassing op voorraad producten.
De retourproducten dienen onbeschadigd en goed verpakt in de originele verpakking retour geleverd te worden. Het retour transport kan ook door ons uitgevoerd worden, de transportkosten worden dan verrekend met het retour te storten bedrag.

6. Bezorgen
Voordeeltafels bezorgd GRATIS door heel Nederland bij u thuis (m.u.v. De Waddeneilanden). Wij gaan er hierbij vanuit dat de tafels zelf op de begane vloer afgeleverd kunnen worden. Indien de tafel naar binnen vervoerd moet worden, kan dit alleen in overleg. Eventuele meerkosten voor ons (takel, extra personeel) worden doorberekend aan de klant. Goed overleg van tevoren voorkomt problemen.
Wanneer de producten van uw bestelling gereed zijn, neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met u op om een bezorgafspraak te maken.
Uw producten worden thuisbezorgd of u kunt ze ophalen bij Voordeeltafels Deze gegevens kunt u terugvinden op uw orderbevestiging welke u per e-mail ontvangt.

7. Garantievoorwaarden
De productgarantie is standaard 3 jaar. Deze garantie is alleen van toepassing voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten. Houdt er rekening mee dat hout, in dit geval Europees eiken ,Frans eiken, Kloosterbalken, Vuren, en Steigerplanken altijd zal blijven werken. Voor eventuele toekomstige werkingen is Voordeeltafels niet verantwoordelijk. Ons hout wordt direct vanuit de droogkamer aangeleverd door onze houtleverancier met een vochtpercentage van 6 tot 10%.

Normale slijtage valt niet onder deze garantie. De afnemer is verplicht zich als een goed afnemer te gedragen, waaronder bijvoorbeeld wordt verstaan dat de zaak goed en afdoende wordt onderhouden en oordeelkundig wordt behandeld.

Bij verkeerd gebruik zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervallen de garantie aanspraken. Klachten op producten dienen direct na constatering daarvan te worden gemeld.

Afwijkingen aan het geleverde betreffende kleur, slijtvastheid, structuur en dergelijke, welke uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op garantie en/of schadevergoeding beperken of uitsluiten.

8. Privacy
Uw persoonsgegevens zijn bij het doen van uw bestelling opgenomen in het klantenbestand van Voordeeltafels. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft ten alle tijden recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens.

9. Auteursrechten
Alle auteursrechten en fotomaterialen welke gebruikt in deze website komen alle toe aan Voordeeltafels. Het zonder toestemming van Voordeeltafels of gebruiken van de inhoud van deze website is niet mogelijk. Hiertegen zullen zo nodig juridische stappen worden ondernomen.

10. Kleurgebruik
Op het scherm kunnen de afgebeelde kleuren afwijken van de werkelijkheid. De kleurechtheid van de producten op de website zijn afhankelijk van de instellingen van uw monitor en grafische kaart. Er zijn daarom geen rechten te ontlenen aan de weergegeven kleuren in de website.

11. Eigen ontwerp
Indien u dit wenst kunt u een eigen ontwerp maken van een meubelstuk, u kunt dan bij ons langskomen om samen een ontwerp te maken of u stuurt ons een tekening van uw ontwerp via e-mail of per post.

Voor de afmetingen en ontwerp van een meubelstuk bent u zelf verantwoordelijk, als na productie van het meubelstuk de afmetingen en ontwerp volgens uw tekening zijn geproduceerd kunt u hier verder geen rechten meer aan ontlenen, u bent dan verplicht het meubelstuk af te nemen en te betalen.