Over ons

Twentse kwaliteit & betrouwbaarheid

Voordeeltafels.nl wordt door klanten beoordeeld met een: 9.8!

Bent u op zoek naar  goedkope houten / stalen meubels? Dan bent u bij Voordeeltafels aan het juiste adres! Het is niet alleen ons vak, maar ook onze passie om mooie, unieke houten / stalen meubels voor een lage prijs te realiseren. Onze meubels zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden speciaal voor u handgemaakt op ouderwetse Twentse wijze.

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het maken van prachtige, massieve kloostertafels. De balken die wij voor onze kloostertafels gebruiken worden tijdens het sloopproces met de hand geselecteerd en staan dus garant voor een stijlvolle en rustieke uitstraling. Al onze kloostertafels worden doorboord met eiken deuvels voor optimale kwaliteit. Het unieke aan onze tafels is dat iedere balk een eigen verhaal heeft en maar liefst 125 jaar oud is.

Wij bieden u de beste kwaliteit voor de laagste prijs en kunnen ambachtelijke handgemaakte Twentse kwaliteitsmeubelen leveren voor de prijs van een fabrieksmeubel! Afmetingen die op onze website vermeldt staan kunnen direct geleverd worden.

Kijk gerust rond op onze website en u zult versteld staan van de mogelijkheden. Als u nog vragen heeft dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons e-mail adres of het telefoonnummer.

Meerdere salontafels | Voordeeltafels.nl
Werkplek | Voordeeltafels.nl