fbpx
Gratis bezorging in Nederland
Betalen bij aflevering
Stel je vraag: 0546 - 76 90 56

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorging in Nederland is gratis, bezorging in België of Duitsland kost € 50,-. (De prijzen zijn exclusief montage) Incl. montage kost voor Nederland, België en Duitsland € 75,-.

Wat is de levertijd van jullie producten?

Wij streven erna om al onze tafels binnen plus minus 2 weken uit te leveren. Daarmee bieden wij de snelste levering van Nederland aan! 

Op welke dagen bezorgen jullie?

Onze vrachtwagens rijden van maandag t/m vrijdag.

Hoe wordt de bestelling geleverd?

Alle bestellingen worden afgeleverd tot aan de voordeur tenzij er aangeklikt is ‘Bezorgen door voordeeltafels inclusief montage‘. Bij een keuze van inclusief montage komen wij met 2 bezorgers en brengen we de tafel op de plek waar de tafel moet komen te staan. We monteren de tafel ter plekke.

Als u kiest voor een “Gratis verzending” dan wordt de tafel tot aan de deur geleverd en niet gemonteerd, alle bevestigingsmaterialen worden erbij geleverd, het monteren is heel eenvoudig, ter plekke kunt u zelf bepalen waar u de onderstellen plaatst. Er worden speciale schroeven bij geleverd waardoor u het niet voor hoeft te boren. Voor zware goederen kan de chauffeur om hulp vragen. De chauffeur is, tenzij anders, afgesproken alleen.

Logo voordeeltafels zonder payoff