fbpx
Gratis bezorging in Nederland
Betalen bij aflevering
Stel je vraag: 0546 - 76 90 56

Eikenhouten tafel op maat

Ben je ook zo dol op de natuurlijke warmte van eikenhouten tafels? Eikenhout is zeer geschikt voor het maken van houten tafels. Eikenhout is sterk en hard, maar toch redelijk makkelijk te bewerken en af te werken in een perfecte eiken tafel op maat! Eikenhout is razend populair voor het maken van meubilair, het geeft een warm gevoel aan jouw interieur. Eikenhouten tafels zijn veelzijdig in te zetten, ze passen in elke woonstijl. Of het nu gaat om landelijk, brocant, klassiek of modern, eikenhouten tafels voegen zich gemakkelijk in ieder interieur en zorgen voor extra klasse. Bij Voordeeltafels weten we alles van de eiken houtsoort en zijn we gespecialiseerd in het maken van eiken tafels op maat. Je kunt kiezen tussen een rechthoekig tafelblad, een rond tafelblad of een ovaal tafelblad. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan onderstellen die geschikt zijn voor jouw eiken tafel op maat!

Vragen over eikenhouten tafels

Wil je een eiken tafel kopen, maar graag eerst iets meer informatie? Dan zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0546-769056 of via info@voordeeltafels.nl. Wanneer je een eiken houten tafel ergens anders heeft gezien of jouw kleur en afmeting niet staat tussen onze mogelijkheden in onze webshop, dan kun je bij ons altijd vragen naar de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk en realiseren graag jouw wensen! Neem contact met ons op om maatwerk mogelijkheden te bespreken over jouw eiken tafel op maat. Bij Voordeeltafels.nl ben je aan het juiste adres voor unieke en karakteristieke eikenhouten tafels van hoogwaardige kwaliteit! Ben je van plan om bij ons te bestellen? Onze eikenhouten tafels worden op ambachtelijke wijze gemaakt en worden door heel Nederland gratis geleverd. Eiken tafel kopen? Bekijk het aanbod op voordeeltafels.nl. Echte ambacht hoeft niet duur te zijn!

Eiken tafel kopen?

Bij Voordeeltafels kun jij jouw eiken tafel op maat bestellen. Kies hierboven welke vorm tafel je graag zou willen bestellen. Naast het samenstellen van een eiken tafel op maat, hebben wij ook eiken houten tafels die al zijn gemaakt volgens ouderwetse Twentse wijze. Je kunt deze eiken houten tafels vinden in onze webshop of natuurlijk komen bekijken in onze 800m² grote showroom! Onze eiken tafels worden gemaakt van gekeurd eikenhout om hoogwaardige kwaliteit aan de klant te kunnen bieden. Bij aankoop van een eiken houten tafel krijg je bij voordeeltafels.nl standaard één jaar garantie. Wil je een eiken tafel kopen? Dan kun je er een onderhoud set bij bestellen. Wanneer je deze bij uw eikenhouten tafel besteld, krijg je van ons drie jaar garantie op de eikenhouten tafel! Naast het laten maken van een eiken tafel op maat kun je bij Voordeeltafels.nl ook terecht voor eiken kasten of andere meubels.

Logo voordeeltafels zonder payoff