Eiken tafel op maat

STEL JE EIGEN EIKEN TAFEL OP MAAT SAMEN

Kies hier welke vorm tafel u graag zou willen bestellen. U heeft de keuze uit een tafel met een rechthoekig eiken blad, een rond blad of een ovaal blad. De overige specificaties kiest u in de volgende stap!

RECHTHOEKIG TAFELBLAD

Eiken houten tafel

ROND TAFELBLAD

Rond eiken kasteel onderstel

OVAAL TAFELBLAD

Eiken tafel ovaal

Eikenhouten tafel op maat | Voordeeltafels.nl

Bent u ook zo dol op de natuurlijke warmte van eikenhouten tafels? Eikenhout is zeer geschikt voor het maken van houten tafels. Eikenhout is sterk en hard, maar toch redelijk makkelijk te bewerken en af te werken in een perfecte eiken tafel op maat! Eikenhout is razend populair voor het maken van meubilair, het geeft een warm gevoel aan uw interieur. Eikenhouten tafels zijn veelzijdig in te zetten, ze passen in elke woonstijl. Of het nu gaat om landelijk, brocant, klassiek of modern, eikenhouten tafels voegen zich gemakkelijk in ieder interieur en zorgen voor extra klasse. Bij Voordeeltafels weten we alles van de eiken houtsoort en zijn we gespecialiseerd in het maken van eiken tafels op maat. U kunt kiezen tussen een rechthoekig tafelblad, een rond tafelblad of een ovaal tafelblad. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan onderstellen die geschikt zijn voor uw eiken tafel op maat!

Eiken tafel kopen?

Bij Voordeeltafels kunt u uw eiken tafel op maat bestellen. Kies hierboven welke vorm tafel u graag zou willen bestellen. Naast het samenstellen van een eiken tafel op maat, hebben wij ook eiken houten tafels die al zijn gemaakt volgens ouderwetse Twentse wijze . U kunt deze eiken houten tafels vinden in onze webshop of natuurlijk komen bekijken in onze 800m² grote showroom! Onze eiken tafels worden gemaakt van gekeurd eikenhout om hoogwaardige kwaliteit aan de klant te kunnen bieden. Bij aankoop van een eiken houten tafel krijgt u bij voordeeltafels.nl standaard één jaar garantie. Wilt u een eiken tafel kopen? Dan kunt u er een onderhoud set bij bestellen. Wanneer u deze bij uw eikenhouten tafel besteld, krijgt u van ons drie jaar garantie op de eikenhouten tafel! Naast het laten maken van een eiken tafel op maat kunt u bij Voordeeltafels.nl ook terecht voor eiken kasten of andere meubels.

Vragen over eikenhouten tafels

Wilt u een eiken tafel kopen maar wilt u graag eerst iets meer informatie? Dan zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0546-769056 of via info@voordeeltafels.nl. Wanneer u een eiken houten tafel ergens anders heeft gezien of uw kleur en afmeting staat niet tussen onze mogelijkheden in onze webshop, dan kunt u bij ons altijd vragen naar de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk en realiseren graag uw wens! Neem contact met ons op om maatwerk mogelijkheden te bespreken over uw eiken tafel op maat. Bij Voordeeltafels.nl bent u aan het juiste adres voor unieke en karakteristieke eikenhouten tafels van hoogwaardige kwaliteit! Bent u van plan om bij ons te bestellen? Onze eikenhouten tafels worden op ambachtelijke wijze gemaakt en worden door heel Nederland gratis geleverd. Eiken tafel kopen? Bekijk het aanbod op voordeeltafels.nl. Echte ambacht hoeft niet duur te zijn!