Stel eigen tafel samen

STEL JE EIGEN UNIEKE TAFEL SAMEN!

null

KIES MODEL EN MATERIAAL

Kies de gewenste houtsoort en vervolgens de vorm van het tafelblad.
null

KIES DE SPECIFICATIES

Kies je gewenste tafel formaat / kleur/ afwerking uit onze meest populaire afwerkingen.
null

KIES HET ONDERSTEL

Kies je gewenste tafelonderstel uit ons ruime aanbod onderstellen.

Unieke tafel op maat samenstellen

Het vinden van de juiste tafel die voldoet aan uw wensen en eisen is meestal niet eenvoudig. De zoektocht naar een passende tafel kan soms aardig wat tijd in beslag nemen, want het aanbod op het internet en in de winkels is reusachtig. Iedereen heeft weleens te maken gehad met het probleem dat u een geschikte tafel heeft gevonden en dat er blijkt dat de tafel niet verkrijgbaar is in de afmetingen die u voor ogen heeft. Voordeeltafels.nl heeft de oplossing voor dit probleem. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een eigen tafel samen te stellen geheel naar uw eigen wensen. U heeft de keuze uit vier verschillende soorten houten tafels namelijk een steigerhouten tafel, een kloostertafel, een eiken tafel en een boomstamtafel.

Bij het samenstellen van een tafel selecteert u eerst de gewenste afmeting uit onze meest voorkomende tafel maten. Vervolgens kiest u welke kleur/afwerking het tafelblad moet zijn en als laatste kunt u een keuze maken uit ons ruime aanbod tafelonderstellen om de tafel compleet te maken. Onze tafels zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden volgens ouderwetse Twentse wijze handgemaakt in onze werkplaats in Almelo.

Goedkope houten eettafel op maat

Een houten eettafel is nog steeds erg in trek en we zien hem daarom in de meeste woonkamers ook terugkomen. Wij van Voordeeltafels.nl zijn gepassioneerde meubelmakers die veel voldoening halen uit het realiseren van een goedkope houten eettafel voor onze klanten. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van fraaie, massieve kloostertafels. De balken die we gebruiken bij het maken van de kloostertafel op maat zijn 125 jaar oud en hebben een karakteristieke uitstraling. Ze worden allemaal met de hand geselecteerd en alleen de beste exemplaren gebruiken we voor uw tafel. Naast de kloosterblad tafels kunt u ook bij ons terecht voor steigerblad tafels, eikenblad tafels en boomstamblad tafels. Neem een kijkje in het aanbod van onze webshop en kies de kleur/afwerking uit die het beste in uw interieur past en selecteer de afmeting en het onderstel en we zullen zo snel mogelijk met uw tafel aan de slag gaan. Voor een kloostertafel op maat moet u bij Voordeeltafels.nl zijn!

Ambachtelijke handgemaakte Twentse kwaliteitsmeubelen

Een eigen tafel samen stellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij ons kunt u de mooiste tafels op maat laten maken die geleverd worden voor de prijs van fabrieksmeubels. Onze ambachtelijke handgemaakte Twentse kwaliteitsmeubelen zijn een aangename aanvulling op uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een steigertafel op maat, een eiken tafel op maat of voor een prachtige boomstamtafel. Naast onze op maat gemaakte tafels heeft u in onze webshop ook de keuze uit een uitgebreid aanbod van salontafels, tv meubels, bankjes en stoelen. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Als u vragen heeft over onze producten dan staan we graag voor u klaar. U kunt telefonisch contact opnemen of via ons mail adres. Voordeeltafels, echte ambacht hoeft niet te duur te zijn!